Bericht

Verslag clubdag zondag 6 november 2016

Afgelopen weekend was er weer een clubdag. En deze keer met veel nieuwe leden of jongens die hier voor de eerste keer kwamen kijken, zoals  Liam en Jonah. Zij vonden het heel leuk, vooral het doen van spelletjes. Favoriet spel van vandaag was het Levend Stratego: “Het was leuk om elkaars vlag te ontdekken en het is best moeilijk is om die te vinden”, aldus Liam.

Ook Benjamin, Ziggy en Jort vonden het Levend Stratego het leukst: “Het is leuk om door het bos rennen en je verstoppen. We doen dit spel namelijk niet vaak, en de meeste bosspellen doen we in een ander bos” vertelde Benjamin. Volgens Ziggy is het gewoon iets wat jongens leuk vinden.

Bodhi: wat ik het leukst vond deze clubdag is de nieuwe trampoline, om op te stoeien en met ballen te gooien. En het was fijn om mijn vrienden weer te zien. Vooral Tygo, want die vind ik het aardigst. En ik vond het Levend Stratego een heel leuk spel.

Liam vertelde dat hij het leuker op de club vindt dan hij had verwacht. Vooral om heel veel spelletjes te doen en in teams te werken.

Finn was vandaag voor de derde of vierde keer. “Met het doen van de spellen vind ik het leuk om Levend Stragego te doen. Want dat is in het bos. Thuis gaan we wel vaker naar het bos maar dan kan ik geen groot spel doen omdat we dan niet met zoveel kinderen zijn. Wat ik verder leuk vind aan deze club is dat je niet de enige bent met lang haar. En dat ik hier ook niet word aangezien voor meisje.”

Vandaag waren er vier leden voor het eerst op een clubdag. Ze deden goed mee met alle spellen. “Doordat ze met heel veel jongens in de vrije tijd op de trampoline aan het springen waren mengde het heel goed met de oude leden”, aldus de leiders.

Storm tot slot vond alles wel leuk. “Het leukste vond ik de Buldogs: dan moet je zonder te vallen naar de andere kant van de lijn komen. Je moet eigenlijk alleen maar heen en weer rennen en proberen niet gepakt te worden, maar het is het leukste om in het veld te vallen en door de modder te rollen.